Tăriceanu va petrece Sărbătorile de Paşti în ţară şi în străinătate

Premierul Călin Popescu Tăriceanu va petrece Sărbătorile de Paşti în ţară, împreună cu familia, după care va pleca în străinătate, urmând să revină în ţară la sfârşitul primei săptămâni din luna mai, au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, surse liberale.

18 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu va petrece Sărbătorile de Paşti în ţară şi în străinătate

Tăriceanu va petrece Sărbătorile de Paşti în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul va petrece Sărbătorile de Paşti împreună cu familia, mama şi socrii săi, după care va pleca pentru câteva zile în străinătate şi va reveni în ţară la sfârşitul primei săptămâni din luna mai.

Ziua de vineri, 2 mai 2008, a fost declarată de Guvern drept nelucrătoare, decizie care leagă Ziua Muncii 1 Mai de sfârşitul săptămânii şi permite angajaţilor din sectorul bugetar să beneficieze de patru zile libere.

La finele anului trecut, premierul a sărbătorit Anul Nou tot în străinătate, împreună cu familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici