Tarja Turunen revine la Bucureşti, pentru un concert solo

Soprana Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nightwish, revine la Bucureşti pentru a susţine un concert, pe 22 iunie, la Sala Palatului, evenimentul fiind inclus în turneul european "Summer Storm 2009", informează organizatorii, ARTmania.

66 afișări
Imaginea articolului Tarja Turunen revine la Bucureşti, pentru un concert solo

Tarja Turunen revine la Bucureşti, pentru un concert solo (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele pentru concert se vor pune în vânzare luni, la preţurile de 70, 90, 110, 130 şi 150 de lei. Acestea vor fi disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online, pe www.ticketpoint şi www.myticket.ro.

De-a lungul carierei sale, Tarja a reuşit să unească două lumi aflate la poli opuşi - rockul şi opera, piese ca "Nemo" şi "I Walk Alone" urcând în fruntea clasamentelor internaţionale.

Tarja s-a născut în oraşul Kitee din Finlanda, a început studiile muzicale la vârsta de numai şase ani şi a aprofundat şcoala de canto începând de la 18 ani. Cât timp a fost solista şi figura emblematică a trupei Nightwish, carisma şi prezenţa sa scenică au propulsat-o pe primul loc în inimile iubitorilor de rock simfonic din întreaga lume.

În prezent, Tarja are o carieră solo de succes, marcată de albumul "My Winter Storm", lansat în 2007. Albumul a obţinut Discul de platină în Finlanda şi câte un Disc de aur în Rusia, Germania şi Suedia. Piesa de debut,"I Walk Alone", inspirată din Recviemul lui Mozart, a primit critici foarte bune din partea presei şi a fanilor, iar clipul a fost intens promovat pe toate canalele muzicale.

După două concerte spectaculoase în România alături de Nightwish - primul la Sala Palatului din Bucureşti, al doilea, la Sala Polivalentă -, Tarja a cucerit publicul local. De asemenea, ea a concertat cu casa închisă şi într-un spectacol solo, la Sibiu.

I Walk Alone

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici