Tatăl lui Mel Gibson a divorţat la vârsta de 94 de ani

Hutton Gibson, tatăl actorului australian Mel Gibson, a divorţat la vârsta de 94 de ani de cea de-a doua soţie a lui, Teddy Joye Hicks, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat zece ani.

856 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Mel Gibson a divorţat la vârsta de 94 de ani

Tatăl lui Mel Gibson a divorţat la vârsta de 94 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Multe persoane au fost surprinse atunci când Hutton Gibson, un catolic înfocat, a depus actele oficiale prin care solicita divorţul de cea de-a doua soţie a lui, pe 1 iunie 2012, la vârsta de 93 de ani. În acele documente, Hutton a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, informează dailymail.co.uk.

Ajuns între timp la vârsta de 94 de ani, Hutton Gibson a devenit din nou un bărbat liber, după ce divorţul său a fost finalizat miercuri.

Potrivit site-ului TMZ.com, Teddy Joye, în vârstă de 78 de ani, are deja o avere de peste 640.000 de dolari în lichidităţi şi proprietăţi, obţinute înainte de căsătorie. În urma divorţului de Hutton Gibson, ea va primi automobilul cuplului, un model Lincoln Town Car.

Hutton Gibson va primi suma de 22.595 de dolari, iar cei doi soţi urmează să împartă suma ce va fi obţinută din vânzarea unei proprietăţi evaluate la 22.000 de dolari.

Hutton Gibson şi Teddy Joye s-au căsătorit în 2002, la doi ani după moartea primei soţii a lui Hutton, Anne, mama actorului Mel Gibson.

Hutton şi Anne Gibson au avut împreună 11 copii, iar tatăl celebrului actor australian are în prezent 50 de nepoţi.

Nici viaţa de familie a actorului Mel Gibson nu trece prin momente prea fericite, întrucât actorul a trecut în ultimii ani printr-un divorţ costisitor de soţia lui, Robyn, şi printr-o despărţire intens mediatizată, marcată de scandaluri şi acuzaţia de agresiune conjugală, de fosta lui iubită Oksana Grigorieva. Potrivit presei americane, divorţul dintre Mel şi Robyn Gibson, finalizat anul trecut, este unul dintre cele mai costisitoare din istoria Hollywoodului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici