Tatăl unui actor celebru divorţează la 93 de ani. Şi-a acuzat soţia de abuz

Tatăl unui celebru actor şi regizor de la Hollywood a şocat lumea mondenă când a anunţat că divorţează, la vârsta de 93 de ani, şi şi-a acuzat soţia de abuz.

825 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui actor celebru divorţează la 93 de ani. Şi-a acuzat soţia de abuz

Tatăl unui actor celebru divorţează la 93 de ani. Şi-a acuzat soţia de abuz (Imagine: Hepta)

Hutton Gibson, în vârstă de 93 de ani, este tatăl lui Mel Gibson. Acesta a depus actele pentru divorţ, acuzând-o pe soţia sa, Teddy Joe, în vâstă de 70 de ani, că îl abuzează, scrie tmz.com.

Hutton, care suferă de mai multe boli, este nevoit să ia numeroase medicamente. Însă soţia sa este de părere că tratamentul trebuie întrerupt deoarece familia lui Hutton vrea să îi prelungească acestuia suferinţa. Mai mult, femeia susţine că şi soţul ei este de aceeaşi părere.

Mel Gibson s-a asigurat că tatăl său îşi urmează tratamentul şi crede că Joey este vinovată de abuz.

Tatăl actorului a cerut personal divorţul de soţia sa şi a semnat documentele necesare.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness", considerat un eşec comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici