Taylor Swift a donat 4 milioane de dolari pentru un centru educaţional dedicat tinerilor muzicieni

Starul muzicii country Taylor Swift a donat 4 milioane de dolari pentru deschiderea unui centru educaţional dedicat tinerilor muzicieni, care a fost inaugurat sâmbătă, în oraşul american Nashville, informează accesshollywood.com.

157 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift a donat 4 milioane de dolari pentru un centru educaţional dedicat tinerilor muzicieni

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Taylor Swift Education Center a fost donat de cântăreaţă organizaţiei şi muzeului Country Music Hall of Fame din Nashville.

Centrul educaţional va avea săli de clasă, o sală cu instrumente muzicale şi va oferi sprijin tinerilor muzicieni în curs de afirmare.

Cântăreaţa va primi, duminică, cel de-al şaselea premiu pentru cel mai bun cantautor din partea Nashville Songwriters Association International, o organizaţie care administrează Country Music Hall of Fame.

În septembrie, cântăreaţa Taylor Swift a stabilit două noi recorduri mondiale, graţie celor mai recente două albume de studio ale sale, care au ajuns în fruntea topurilor muzicale americane. Artista americană, o adeptă a stilului country-pop, a intrat în istorie devenind prima cântăreaţă din lume care a avut vânzări de peste două milioane de copii în prima săptămână după lansare pentru două albume consecutive: "Speak Now" (2010) şi "Red" (2012). Totodată, Taylor Swift a stabilit un nou record mondial la capitolul "single-ul cu cele mai rapide vânzări digitale", după ce piesa ei "We Are Never Ever Getting Back Together" a ajuns pe primul loc în topul de gen de pe iTunes în doar 50 de minute după lansare.

Cântăreaţa Taylor Swift, în vârstă de 23 de ani, a obţinut deja şapte premii Grammy, 11 American Music Awards, şapte Country Music Association Awards, şase Academy of Country Music Awards şi 12 Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici