Taylor Swift, cap de afiş la Festivalul Glastonbury de anul viitor

Cântăreaţa pop americană Taylor Swift va fi cap de afiş la ediţia de anul viitor a celebrului Festival Glastonbury din Marea Britanie, care va sărbători 50 de ani de la înfiinţare, arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistei în playlist.

82 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift, cap de afiş la Festivalul Glastonbury de anul viitor

Taylor Swift. Sursa: Profimediaimages

Artista, premiată recent cu trofeul Billboard pentru Femeia Deceniului, va susţine un concert pe scena Pyramid, pe 28 iunie.

Swift se alătură starurilor anunţate anterior Paul McCartney şi Diana Ross, potrivit BBC.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din lume, cu peste 40 de milioane de albume şi 130 de milioane de single-uri. Aceasta a primit, de-a lungul carierei, zece premii Grammy, 23 de Billboard Music Awards şi un premiu Emmy. Totodată, este singura artistă recompensată de două ori cu titlul Woman of the Year, acordat de Billboard.

Cea de-a 50-a ediţie a Festivalului Glastonbury va avea loc în perioada 24 - 28 iunie 2020, la Worthy Farm, în Somerset.

În octombrie, biletele pentru ediţia din 2020 a Festivalului Glastonbury din Marea Britanie s-au epuizat în 34 de minute de la punerea lor în vânzare, după ce un număr record de 2,4 milioane de fani au făcut rezervări pentru cea de-a 50-a ediţie a manifestării.

Festivalul Glastonbury, care nu a fost organizat în 2012 pentru a nu afecta desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, are loc în mod tradiţional în ultimul weekend din luna iunie.

Evenimentul atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an, fiind organizat pe un platou ce aparţine unei ferme de lapte din comitatul Somerset. Evenimentul a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart. O perioadă, festivalul nu a mai fost organizat anual, însă în anii '90 a căpătat anvergura internaţională pe care o are şi în prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care au cântat la Glastonbury în 1997, Coldplay, după reprezentaţia din 2002, şi Muse, prin concertul din 2004, să îşi croiască drumul către succes.

Piesele lui Taylor Swift se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.to/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici