TEHNOLOGIE SEXY: 500 de cristale Swarovski şi 2.000 de led-uri pentru prima rochie Twitter. Ce vedetă a prezentat-o - FOTO

A impresionat săptămână de săptămână cu ţinutele afişate la emisiune de talente din Anglia, astfel că nu este o surpriză pentru nimeni faptul că a fost aleasă să prezinte prima rochie Twitter din Marea Britanie, cu ocazia unui eveniment ce a avut loc joi seară.

1058 afișări
Imaginea articolului TEHNOLOGIE SEXY:  500 de cristale Swarovski şi 2.000 de led-uri pentru prima rochie Twitter. Ce vedetă a prezentat-o - FOTO

ŞI TEHNOLOGIA POATE FI SEXY: A fost creată prima rochie Twitter din Marea Britanie. Ce vedetă a avut onoarea să o prezinte (Imagine: www.hellomagazine.com)

Cântăreaţa Nicole Scherzinger a strălucit şi la propriu şi la figurat la evenimentul de lansare a unei reţelei de telefonie, scrie Daily Mail.

Uimitoarea rochie a fost realizată din 8 metri de şifon franţuzesc şi împodobită cu peste 500 de cristale Swarovski şi 2.000 de led-uri, care se aprindeau transmiţând în timp real mesajele postate de fani pe Twitter.

Creaţia a fost realizată de agenţia de design vestimentar interactiv Cute Circuit, care îi are printre clienţi şi pe cei de la U2 şi pe Katy Perry.

Extrem de entuziasmată de eveniment, vedeta şi-a anunţat fanii de pe Twitter: "Am fost rugată să port prima rochie Twitter din Marea Britanie în această seară la lansarea reţelei EE. Sunt atât de încântată".

Fosta membră Pussycat Dolls a asigurat şi spectacolul, ea cântâd o serie de hit-uri ale fostei ei formaţii, precum şi noul ei single.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici