Tentativă de extorcare a familiei Travolta

În timp ce John Travolta şi Kelly Preston plâng moartea lui Jett, fiul lor adolescent, poliţia din Bahamas investighează cel puţin două persoane, originare din exotica insulă, pentru tentativă de extorcare a familiei celebrului actor, informează accesshollywood.com.

31 afișări
Imaginea articolului Tentativă de extorcare a familiei Travolta

Tentativă de extorcare a familiei Travolta

Detaliile despre această tentativă de extorsiune nu au fost deocamdată făcute publice, dar un cotidian din Bahamas, The Tribune, şi-a informat cititorii, luni, că poliţia locală anchetează în prezent două persoane implicate în caz, una dintre acestea fiind "un politician".

După apariţia acestei ştiri în presă, avocaţii familiei Travolta, Mike Ossi şi Howard Butle, au făcut o declaraţie în care afirmă că "este regretabil că, în această perioadă de doliu, câţiva indivizi încearcă să facă afirmaţii false sperând să obţină milioane de dolari", potrivit cotidianului Times-Union. "Nu vom permite niciodată aşa ceva", au mai declarat avocaţii.

Aceştia au mai declarat că au "încredere totală în poliţia şi guvernul din Bahamas".

Jett Travolta a decedat în urma unor tulburări cerebrale, la vârsta de 16 ani, în timp ce se afla în vacanţă cu familia în insulele Bahamas, pe 2 ianuarie. El a fost înmormântat pe 8 ianuarie, în Ocala, statul Florida.

John Travolta, în vârstă de 54 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, el a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, din 1991.

Citeşte şi:

Fiul lui John Travolta a murit

Travolta a vorbit despre decesul fiului său

Decesul lui Jett Travolta, provocat de "tulburări cerebrale"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici