Teo Trandafir divorţează

Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, divorţează, la şase luni de la căsătoria care a avut loc la Buftea.

2485 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir divorţează

Teo Trandafir divorţează (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Da, ne-am despărţit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viaţa? Nu sunt genul. Nu cred că mai există şanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu ştiu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinţii mei şi cu surorile mele. Apoi, nu ştiu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franţa", a declarat Constantin Iosef pentru CANCAN.ro.

Teo Trandafir s-a căsătorit pe 2 iunie - chiar în ziua în care a împlit 44 de ani - cu iubitul său, Constantin Iosef, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. Teo a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea şi bărbatul cu care s-a căsătorit a început pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici