Teo Trandafir, internată în spital

Teo Trandafir a fost internată în spital, joi dimineaţa, din cauza unei crize biliare, după cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

122 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir, internată în spital

Teo Trandafir, internată în spital (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

După două zile în care nu s-a simţit bine, joi dimineaţa Teo Trandafir a fost nevoită să cheme ambulanţa.

"Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioada următoare", a declarat Teo Trandafir in exclusivitate pentru showbiz.ro.

Teo Trandafir este următoarea persoană publică, după Şerban Huidu, Anna Lesko şi Cream, care şi-a început anul cu o vizită la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici