Teo Trandafir şi Dan Piţa se numără printre cei care participă la premiera de gală "Minte-mă frumos"

Teo Trandafir şi Dan Piţa se numără printre cei care vor participa la premiera de gală a filmului "Minte-mă frumos", de Iura Luncaşu, care va avea loc vineri, de la 19.30, la CinemaPro din Bucureşti.

417 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir şi Dan Piţa se numără printre cei care participă la premiera de gală "Minte-mă frumos"

Teo Trandafir (Imagine: Adrian Stoicoviciu/ Mediafax Foto)

Diana Dumitrescu, Ducu Ion, Iura Luncaşu şi Loredana vor fi susţinuţi la premiera de gală de prieteni din televiziune, teatru şi film, informează MediaPro Distribution.

Astfel, la evenimentul de vineri seară de la CinemaPro vor mai participa Mihai Bobonete, Ioana Blaj, Paul Ipate, Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Lala Band, Răzvan Fodor, Jojo, Adina Galupa, Olivia Steer, Virgil Ianţu, Alexandru Papadopol, Dan Piţa, Dana Rogoz, Teo Trandafir, Adrian Titieni, Gheorghe Visu, Raluca Lăzăruţ, Adi Despot, Doiniţa Oancea şi Daniel Buzdugan.

"Minte-mă frumos" spune o poveste de dragoste cu năbădai, de tipul "Nu e pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte... pe reţelele de socializare". "Minte-mă frumos" prezintă, într-o cheie comică, consecinţele dictonului contemporan "socializez, deci exist". Dani, personajul interpretat de Andi Vasluianu, în timpul liber gigolo cu jumătate de normă, este în viaţa civilă angajat la o companie de cablu. Când prietenul lui cel mai bun, Toni (Marius Damian) - hacker de mare vocaţie - îl trimite în locul lui la o întâlnire cu Oana (Antoaneta Zaharia), femeia visurilor lui agăţată pe net, Dani nu-şi imaginează că-şi va întâlni jumătatea.

Diana Dumitrescu a povestit pentru MEDIAFAX că şi-a construit personajul, Dana, în parte şi în funcţie de propria personalitate. "Am mers foarte mult pe personalitatea mea, pentru că eu sunt o persoană mai jovială, îmi place să vorbesc mult. Dar sunt multe lucruri pe care nu le avem în comun. De exemplu, eu nu m-aş duce la întâlnire în locul unei prietene, pentru că nu îmi place să fiu minţită", a spus actriţa, care a glumit, spunând că un alt lucru care o desparte de Dana este faptul că ea ştie să gătească. În schimb, personajul ei, Dana, nu excelează în faţa excentricei profesoare de artă a preparării dulciurilor, jucată de Loredana.

"Mi-a fost greu să fac secvenţa aia când sparg ouă şi e toată masa murdară, dar eu nu sunt aşa, sunt foarte ordonată când gătesc", a adăugat actriţa, care se află la debutul său în lungmetraj. "Singura diferenţă între telenovelă şi film este timpul de pregătire a personajului. La lungmetraj, ştii că porneşti de aici şi ajungi acolo, ai cap-coadă, dar la telenovelă porneşti de aici şi nu ştii unde te duce scenariul, pentru că nu lucrezi o lună, lucrezi zece luni şi atunci personajul poate să crească sau să scadă, să aibă tot felul de accidente care pot să-l formeze", a declarat Diana Dumitrescu după avanpremiera filmului, care a avut loc pe 9 octombrie.

"Văd că e un trend, un început de trend să aducem oamenii din nou în cinematografe. Contează enorm de mult. Avem o obligaţie să aducem oamenii în cinematografe şi să îi facem să înţeleagă că la filmul românesc se poate râde, că se pot face lucruri foarte bune", a declarat pentru MEDIAFAX regizorul Iura Luncaşu.

Acesta a mărturisit că a fost surprins să îşi urmărească propriul film din public. "Nu am mai trăit un sentiment atât de ciudat să stau în sală să văd cum reacţionează oamenii. Mi-a plăcut foarte tare că oamenii urmăreau o poveste în primul şi în primul rând, nu un gen, nu o comedie. Urmăreau o poveste şi comentau, îi surprindeam, nu-i surprindeam, povesteau înainte ce avea să se întâmple... Mie îmi place în primul rând să fac poveşti, după aia, genuri", a spus acesta. Luncaşu a mai spus că fiecare dintre actori a fost ales în urma unui casting. Rolul Loredanei avea nevoie de o persoană expansivă şi fără teama de a experimenta, iar vedeta a fost perfectă pentru această sarcină.

"De la început ne-am propus să facem casting pentru toate personajele, dar de la început am ştiut că ăsta este rolul ei, pentru că are un mare talent de a se arunca cu capul în faţă, de a-şi asuma totul. Ea trece totul printr-un filtru, dar are acest curaj... şi contează pentru acest personaj să aibă o abordare corectă", a mai spus Iura Luncaşu despre alegerea cântăreţei în distribuţie.
"Am o dorinţă, care cred că este a mea şi a unei generaţii, să înceapă să vină lumea la film şi asta vreau să facem, să spunem poveşti şi cred că asta vor şi oamenii să vadă, poveşti", a adăugat regizorul.

De vineri, comedia romantică "Minte-mă frumos" va putea fi urmărită în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), precum şi în toate cinematografele din reţeaua Cinema City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici