Teodora Şaramet va reprezenta România în competiţia internaţională World Next Top Model 2016 - FOTO

Teodora Şaramet va reprezenta România la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale de frumuseţe World Next Top Model 2016,care va avea loc în Liban (Beirut) între 14-31 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei World Next Top Model în România.

819 afișări
Imaginea articolului Teodora Şaramet va reprezenta România în competiţia internaţională World Next Top Model 2016 - FOTO

Teodora Şaramet va reprezenta România în competiţia internaţională World Next Top Model 2016 - FOTO

În urmă selecţiei naţionale World Next Top Model România 2016, organizată în dată de 11 mai în capitală, Teodora Şaramet a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei World Next Top Model 2016. În competiţie vor fi prezente 44 de candidate din tot atâtea ţări.

Teodora are 22 de ani, 1.77 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 85-59-89, este născută în Braşov şi locuieşte în acest moment în Braşov. Până în acest moment a avut prezentări de modă pentru designeri consacraţi precum Cătălin Botezatu, George Hojbotă sau Mihai Albu şi participări în Miss World România şi Miss Intercontinental România, ultima competiţie pe care a şi câştigat-o în 2013.

Teodora este studentă în anul 3 în cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Braşov, Facultatea de Medicină specializarea Farmacie. Vorbeşte două limbi străine, engleză şi spaniolă.

Teodora este pasionată de modeling, călătorii şi sport în aer liber. Pe termen scurt Teodora aspiră la o carieră în modelingul internaţional însă după terminarea studiilor îşi doreşte să îşi înfiinţeze propria afacere în domeniul farmaceutic.

Fire ambiţioasă care nu se lasă niciodată până nu îşi atinge obiectivele propuse, Teodora este o fire socială şi comunicativă, motto-ul care o reprezintă cel mai bine fiind: „În viaţă nu există limite, cu excepţia celor autoimpuse.”

„Competiţia World Next Top Model este un vis frumos, devenit realitate. Sunt mândră că reprezint o ţară frumoasă, cu oameni muncitori şi frumoşi. Trăiesc într-o ţară cu tradiţii moştenite de la străbuni şi transmise din generaţie în generaţie. Mă simt onorată să mă aflu în această compeţie. Voi reprezenta România cu încredere şi îmi voi asumă totodată responsabilitatea de a arată că România este o ţară minunată, demnă de admirat şi vizitat de către orice turist străin. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, familiei mele pentru încredere şi suport şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune. Îi mulţumesc de asemenea şi creeatoarei de modă Aina Clapa a cărei creaţii le voi prezenţa pe marea scenă din Beirut” – a declarat Teodora Saramet – World Next Top Model România 2016.

„Teodora Şaramet este una dintre cele mai frumoase, ambiţioase şi inteligente ambasadoare ale frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 16 ani de activitate. Teodora are frumuseţea, carisma, inteligenţa şi calităţile unui model internaţional, pentru a reprezenta România cu onoare în Liban! Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!” - a exprimat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele World Next Top Model România.

Toţi românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Teodorei din perioada 14 – 31 mai 2016 din Liban, vizitând pagină să oficială de Facebook „World Next Top Model România”- https://www.facebook.com/world.next.top.model.românia - pagină unde vor putea vota zilnic România şi vor putea vedea cele mai noi fotografii postate zilnic. Avem nevoie de cât mai multe voturi din partea românilor pentru a o susţine pe Teodora în cursa pentru câştigarea coroanei în Liban.

Mai multe detalii pot fi găsite la adresele: www.facebook.com/exclusiv.event.romania/info, www.missworldromania.com, www.exclusivevent.ro .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici