Terase, plajă, filme şi wind tunnel, la festivalul Summer Well

Terasele unor cluburi bucureştene, berărie, plajă cu şezlonguri, proiecţii în premieră ale unor documentare despre istoria rockului şi un wind tunnel vor anima atmosfera festivalului Summer Well, pe 13 şi 14 august, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea, informează organizatorii.

193 afișări
Imaginea articolului Terase, plajă, filme şi wind tunnel, la festivalul Summer Well

Terase, plajă, filme şi wind tunnel, la festivalul Summer Well

Festivalul Summer Well, din 13 şi 14 august, cuprinde, pe lângă concertele live susţinute de Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare şi Chew Lips, multe alte activităţi speciale.

Partenerii festivalului au pregătit în cadrul evenimentului diverse zone de distracţie: o petrecere cu premii în cele două seri de festival, două zone cu şezlonguri pentru cei care îşi doresc să se relaxeze la plajă, programul "Be Your Own Souvenir", prin care participanţii pot pleca acasă cu propria lor statuie în miniatură, terasă cu deschidere către lac şi berărie.

Clubul Fratelli îi aşteaptă la Sunset Cafe, în ambele zile, până la ora 1.00, pe cei care vor să se bucure de priveliştea spectaculoasă a lacului Buftea la apus şi de nopţile de festival.

Petrecăreţii sunt invitaţi şi în Club Control, variantă în aer liber, pentru muzică şi atmosferă de distracţie.

Într-o sală de cinema va rula, în premieră şi în exclusivitate pentru România, seria de documentare "Seven Ages of Rock", produsă de BBC.

Cei care vor veni la Summer Well vor avea şi şansa de a încerca experienţa plină de adrenalină a unui wind tunnel.

La Summer Well vor exista şi spaţii amenajate pentru vânzarea băuturilor, un food court, un restaurant a la carte, merchandising etc.

Transportul public către Domeniul Stirbey va fi asigurat de RATB, care va pune la dispoziţia participanţilor o linie specială ce va lega Piaţa Victoriei (staţia din faţa Muzeului Ţăranului Român) de Domeniul Stirbey din Buftea, tur şi retur, pe toată durată festivalului, între orele 13.30 - 00.30, la interval de aproximativ 20 de minute. În plus, partenerii principali ai festivalului vor asigura, cu sprijinul RATB, propriile linii de transport pentru participanţii la eveniment.

Prima ediţie Summer Well, festival organizat de Livada, se va desfăşura în cadrul spectaculos al Domeniului Stirbey - un parc de peste 25 de hectare -, aflat la Buftea.

Accesul la Summer Well se va face numai pe baza unui abonament de 99 de lei, valabil pentru ambele zile de festival, nefiind disponibile bilete pentru fiecare zi în parte. Abonamentele pot fi cumpărate din magazinele Orange şi online, de pe www.easytickets.ro şi www.eventim.ro. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament, care va fi valabil doar pentru accesul său şi al unui singur copil sub 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici