Test: Cât de durabilă este căsnicia ta

Căsătoria nu este bazată pe o formulă exactă cu ajutorul căreia să putem şti de dinainte dacă viitorul unui cuplu este unul cu sorţi de izbândă sau, din contră, este sortit eşecului. Site-ul New York Times oferă un test de 10 întrebări ale cărui rezultate arată cât de durabilă este căsătoria ta.

37 afișări
Imaginea articolului Test: Cât de durabilă este căsnicia ta

Test: Cât de durabilă este căsnicia ta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce citeşti fiecare întrebare, tot ce trebuie să faci este să acorzi o cifră cuprinsă între 1 şi 7 în loc de răspuns. 1 reprezintă "nu prea", iar 7 reprezintă "foarte mult". Pentru a afla rezultatul final, adună toate răspunsurile celor 10 întrebări şi citeşte rezultatul de la finalul testului.

1 Cât de mult v-aţi inclus partenerul atunci când aţi dorit să experimentaţi lucruri noi?

2 Atunci când sunteţi împreună, conştientizaţi mai bine lucrurile din jur datorită partenerului?

3 Cât de mult vă încurajează partenerul de a duce la bun sfârşit proiectele începute?

4 Cât de mult vă încurajează partenerul de a experimenta lucruri noi?

5 Cât de mult vă ajută partenerul de a evolua din punct de vedere profesional?

Citeşte continuarea testului şi interpretarea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici