Testamentul lui Heath Ledger este la un notar australian

Actorul Heath Ledger, care a încetat din viaţă pe 22 ianuarie, şi-a încredinţat testamentul, redactat în 2003, înainte de căsătoria cu actriţa Michelle Williams şi naşterea fiicei sale Matilda, unui notar australian, informează site-ul purepeople.com.

14 afișări
Imaginea articolului Testamentul lui Heath Ledger este la un notar australian

Testamentul lui Heath Ledger se află în posesia unui notar australian (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În acest testament, actorul a precizat că doreşte ca, după moartea sa, toate bunurile sale să revină părinţilor şi surorii lui.

În acest moment, averea lui Heath Ledger de pe teritoriul american include un cont bancar în valoare de 100.000 de dolari, un automobil Toyota Prius în valoare de 25.000 de dolari, şi alte bunuri şi obiecte personale, în valoare de 20.000 de dolari.

Cea mai mare parte a averii actorului se află, însă, în Australia, locul de unde provine.

Părinţii lui Heath Ledger au declarat că Matilda şi mama acesteia, Michelle Williams, sunt parte din familia lor şi că vor avea grijă de ele aşa cum ar fi făcut şi Heath.

Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", a murit pe 22 ianuarie, la vârsta de 28 de ani. Medicii legişti au stabilit că moartea actorului a survenit accidental, "din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice. Leadger a fost înmormântat sâmbătă, în oraşul său natal, Perth, situat în vestul Australiei

Ledger a mai jucat în filme precum "Fraţii Grimm", "Puterea dragostei" şi "Casanova". În prezent, Ledger poate fi văzut pe marile ecrane în producţia "I'm Not There", acesta fiind unul dintre cei actorii care au jucat rolul lui Bob Dylan.

Pe 18 iulie 2008 va fi lansat în Statele Unite ultimul film al actorului, "The Dark Knight", cea mai recentă parte a francizei de succes "Batman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici