Teste ADN pentru detectarea infidelităţii

Mai multe laboratoare medicale din Mexic fac teste ADN pentru cei care îşi bănuiesc partenerul de infidelitate, aceştia putând afla în maximum şase zile dacă au fost înşelaţi.

301 afișări
Imaginea articolului Teste ADN pentru detectarea infidelităţii

Teste ADN pentru detectarea infidelităţii

Potrivit lui Jorge Guillen, directorul unuia dintre laboratoarele care oferă acest serviciu, persoana care are o bănuială că ar fi înşelată trebuie să aducă o piesă de lenjerie a partenerului, un cearşaf sau o gumă mestecată, dar şi alte articole ce pot conţine urme de salivă, spermă sau păr.

Prin acest test se poate afla dacă mostrele de ADN prelevate aparţin "clientului" sau altcuiva. Rezultatele testului, care costă între 200 şi 500 de dolari, pot fi aflate în patru - şase zile, a mai precizat Guillen.

Astfel de teste ADN, cu utilitate personală, nu sunt ilegale în Mexic.

"Cererea de teste de infidelitate este în creştere în Mexic. Mi s-a întâmplat să preiau 50 de comenzi într-o singură zi. Este o noutate pentru majoritatea oamenilor, iar unii dintre clienţi cred că infidelitatea este genetică", a mai spus Guillen.

Un mexican din şase trăieşte cu bănuiala că partenerul îi este infidel, potrivit unui sondaj efectuat în 2008 de un institut privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici