"The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv - VIDEO

Cel mai recent film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 36,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

133 afișări
Imaginea articolului "The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv - VIDEO

"The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

Produs de studiourile Warner Bros. cu un buget de 250 de milioane de dolari, "Cavalerul negru: Legenda renaşte" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan şi l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale, relatează Reuters.

Pe locul al doilea, cu încasări de 26 de milioane de dolari, a debutat "Total Recall. Memorie programată", un remake al unui film SF din anii '90 ce l-a avut ca protagonist pe Arnold Schwarzenegger. Această peliculă a păstrat intriga din filmul original şi spune povestea unui bărbat care decide să îşi acorde o vacanţă virtuală - prin intermediul unor dispozitive care interferează cu undele cerebrale -, dar care este forţat de împrejurări să revină în realitate. Atunci când dispozitivul se defectează, bărbatul - jucat de Colin Farrell - descoperă că este urmărit de poliţie, întrucât este un spion care lucrează pentru o mişcare de rezistenţă. Din distribuţia filmului mai fac parte actriţele Jessica Biel şi Kate Beckinsale.

Filmul "Diary of a Wimpy Kid: Dog Days" a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. Acest lungmetraj este cel de-al treilea film realizat pe baza unor romane scrise de Jeff Kinney, în care protagonistul este un elev de gimnaziu al cărui nume este Greg.

Lungmetrajul de animaţie "Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă/ Ice Age 4: Continental Drift" a pierdut două poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

"The Watch", o comedie SF cu Ben Stiller, Vince Vaughn şi Jonah Hill, care iniţiază o patrulă de cartier în lupta cu extratereştrii, s-a situat pe poziţia a cincea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Comedia "Ted", ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg şi un urs de pluş impertinent, cu umor ireverenţios, a coborât o poziţie, până pe locul al şaselea, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

Filmul "Step Up Revolution", care spune povestea unui grup de dansatori flash-mob din Miami, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Acesta este al patrulea film dintr-o franciză lansată în 2006, care a avut încasări de 400 de milioane de dolari în toată lumea.

Filmul "Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man" a coborât două poziţii şi a ajuns pe locul al optulea. Prezentând aventurile personajului Peter Parker, interpretat în premieră de Andrew Garfield, plecat pe urmele părinţilor săi dispăruţi, acest film regizat de Marc Webb a obţinut încasări de 4,3 de milioane de dolari de vineri până duminică în America de Nord.

Pe locul al nouălea, în coborâre cu două locuri, se află "Neînfricată/ Brave", noua producţie de animaţie a studiourilor Pixar, cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula prezintă aventurile prinţesei scoţiene Merida, o fată băieţoasă şi temperamentală care respinge tradiţiile familiei sale.

Filmul "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", regizat de Steven Soderbergh, care îi iniţiază pe spectatori în universul striptease-ului masculin, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici