The Klaxons concertează în premieră în România, la B'estfest

Trupa britanică The Klaxons se alătură celor de la Orbital, Franz Ferdinand şi The Faint, în line up-ul celei de-a doua zile a festivalului B'estfest, urmând astfel să susţină un concert la Bucureşti, pe 3 iulie.

20 afișări
Imaginea articolului The Klaxons concertează în premieră în România, la B'estfest

The Klaxons concertează în premieră în România, la B'estfest (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Noi nume urmează a fi confirmate în zilele următoare, anunţă organizatorii evenimentului, Emagic.

Membrii trupei The Klaxons şi-a început cariera în 2005, la Londra, în doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie-dance punk de pe scena muzicală internaţională. Primul material discografic, intitulat "Myths of the Near Future", a fost lansat în ianuarie 2007, intrând direct pe locul al doilea în clasamentul din Marea Britanie. În acelaşi an, trupa a fost recompensată cu numeroare premii, printre care unul pentru Cel mai bun grup din partea revistei New Musical Express (NME) şi un Mercury Music Prize pentru albumul "Myths of the Near Future".

Succesul trupei a continuat şi în 2008, albumul de debut aducându-i un nou premiu NME, la categoria "Best Album", single-ul "Golden Skans" fiind desemnat cea mai bună piesă internaţională la gala NME Awards SUA. Aceeaşi piesă a reprezentat şi subiectul unei colaborări surprinzătoare dintre Rihanna şi The Klaxons, care pentru gala Brit Awards din 2008 au pregătit un mix inedit al pieselor "Umbrella" şi "Golden Skans", show-ul bucurându-se de un real succes în rândul publicului.

Biletele sunt disponibile atât online, pe www.myticket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta.

La festivalul B'estfest, care va avea loc anul acesta în perioada 1 - 5 iulie, la Romexpo, au fost confirmaţi până în prezent următorii artişti:

"Ziua Zero", pe 1 iulie - The Killers şi Patrice

2 iulie - Ayo, Moby şi Motorhead

3 iulie - Orbital, Franz Ferdinand şi The Faint

4 iulie - The Charlatans şi The Ting Tings

Aftershock, pe 5 iulie - Manowar şi Holyhell.

Citeşte şi:

Patrice revine în România

Orbital, la B'estfest pe 3 iulie

Manowar, cap de afiş la B'estfest 2009

Iggy Pop nu mai vine în România

Moby, The Killers, Franz Ferdinand, Motörhead concertează la B'estfest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici