The Prodigy urcă pe scena MTV "World Stage"

Trupa The Prodigy, care a inovat genul muzical electronic dance, urcă vineri, începând cu ora 00.00, pe scena "World Stage" a MTV, pentru un concert live.

12 afișări
Imaginea articolului The Prodigy urcă pe scena MTV "World Stage"

The Prodigy urcă pe scena MTV "World Stage" (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Smack My Bitch Up", "Breathe", "Warrior's Dance", "Invaders Must Die", "Firestarter" şi "Voodoo People" sunt doar câteva din piesele pe care Liam Howlett, Keith Flint şi Maxim Realit le-au cântat la Rock Am Ring, în Germania, concertul fiind difuzat vineri, la "World Stage".

Show-ul din fiecare vineri seară, de la ora 00.00, prezintă, în exclusivitate pentru telespectatorii MTV din 162 de ţări, concerte live ale celor mai bune trupe ale momentului.

The Prodigy, una dintre cele mai apreciate trupe ale genului electronic dance, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului album, "Invaders Must Die".

Lansat pe 23 februarie 2009, acesta este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an.

După ce, în 2007, a concertat la festivalul CokeLive din Capitală, anul acesta trupa va reveni în România pentru un concert la festivalul Peninsula din Târgu Mureş, pe 26 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici