The Rasmus a concertat la Bucureşti (Video)

Trupa finlandeză rock The Rasmus a concertat, luni seara, într-un club din Capitală, prezentând unui public de circa 700 de persoane, piese de pe cel mai recent album al formaţiei, "Black Roses".

191 afișări
Imaginea articolului The Rasmus a concertat la Bucureşti (Video)

Vocalistul trupei The Rasmus Lauri Ylonen (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Acest nou material combină mai multe sound-uri. De exemplu, single-ul «Livin' In A World Without You» e atât electronic, cât şi rock", a declarat pentru MEDIAFAX Lauri Ylönen, vocalul trupei The Rasmus şi principalul compozitor.

"În spatele pieselor sunt poveşti personale de-ale mele, multe amintiri... De fiecare dată când compun, prezint perioade din viaţa mea. Fiecare album este un fel de jurnal al The Rasmus. Cântăm deja de 15 ani, avem şapte albume, deci fiecare doi ani reprezintă un capitol din istoria trupei, reflectat într-un material discografic", a explicat Lauri.

"Uneori, versurile te pot atinge, te poţi regăsi în ele", a completat el. "Dar, pe de altă parte, mie îmi place să ascult şi muzică instrumentală, mai ales când vreau să mă relaxez", a adăugat Ylönen.

Concertul pe care The Rasmus l-a prezentat în Hard Rock Cafe din Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului "Black Roses", cel de-al şaptelea material al trupei înfiinţate în 1994.

"Avem un turneu foarte bun acum. Show-urile sunt foarte interactive, vorbim mult cu publicul între piese, uneori cântăm chiar şi melodii locale. De asemenea, în fiecare seară chemăm pe cineva din public să cânte alături de noi", a mai spus Lauri.

"Noi ne simţim bine pe scenă, ne distrăm. Uneori nu contează aşa mult dacă ai cântat bine sau nu – energia e mai importantă, empatia cu publicul", a adăugat el.

De asemenea, el a subliniat faptul că, în noiembrie, odată cu împlinirea celor 15 ani de la înfiinţarea trupei, The Rasmus vrea să pregătească ceva "special pentru fani".

Show-ul de la Bucureşti, care a început la 21.00, a fost deschis cu cel mai recent extras pe single al trupei, "Livin' In A World Without You", primit cu aplauze de cei sală. Din concert nu a lipsit nici piesa "In the Shadow", al cărui videoclip a fost filmat în Bucureşti.

The Rasmus nu s-au aflat la primul concert în România. Prima dată ei au concertat la festivalul Peninsula, în 2006, la Târgu Mureş, iar în 2007 au revenit la Bucureşti, pentru festivalul CokeLive.

Material realizat de Cristina Mazilu, cristina.mazilu@mediafax.ro.

Citeşte şi:

The Rasmus revine în România

Concertul The Rasmus la Bucureşti - sold out

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici