Thierry Henry - locul doi în clasamentul celor mai sexy fotbalişti din lume

Atacantul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, ocupă locul doi în clasamentul celor mai sexy fotbalişti din lume, potrivit unui sondaj la care au participat femei din Marea Britanie, informează publicaţia catalană Sport.

2 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry - locul doi în clasamentul celor mai sexy fotbalişti din lume

Thierry Henry - locul doi în clasamentul celor mai sexy fotbalişti din lume

Potrivit sondajului dat publicităţii de www.thepeoplesclub.com, Henry a fost devansat de David Beckham, care în prezent joacă la Los Angeles Galaxy.

Locul trei în acest clasament revine fostului coechipier lui Henry de la Arsenal, suedezul Freddie Ljungberg, în prezent la West Ham United.

Portughezul Cristiano Ronald (Manchester United) ocupă locul patru, în timp ce pe poziţia a cincea s-a clasat Fernando Torres (Liverpool). Veteranul Paolo Maldini, de la AC Milan, se află pe locul şase, în timp ce coechipierul său Kaka ocupă locul şapte. Englezul Michael Owen (Newcastle) se află pe locul opt, în timp ce ucraineanul Andrei Şevcenko (Chelsea) ocupă locul 9. Un alt jucător de la Chelsea, Frank Lampard, se află pe locul 10.

În primele 20 de poziţii se mai află Luis Figo (Inter Milano), Cesc Fabregas (Arsenal), Francesco Totti (AS Roma), Harry Kewell (Liverpool), Michael Ballack (Chelsea), David James (Portsmouth), Joe Cole (Chelsea), Raul (Real Madrid), Carlos Bocanegra (Fulham) şi Shunsuke Nakamura (Celtic).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici