Thievery Corporation vor un bar în culisele concertului de la Bucureşti (Video)

Membrii trupei Thievery Corporation, care miercuri vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, au cerut ca în culise să le fie amenajat un bar, de unde să nu lipsească berea mexicană, sticlele de whisky, tequila, rom şi nici vinurile roşii, de provenienţă spaniolă, italiană şi românească.

25 afișări
Imaginea articolului Thievery Corporation vor un bar în culisele concertului de la Bucureşti (Video)

Thievery Corporation vor un bar în culisele concertului de la Bucureşti

Potrivit Emagic, organizatorii evenimentului, înainte de concert, muzicienii vor avea la dispoziţie, în culise, platouri cu fructe proaspete, brânzeturi, chipsuri, precum şi băuturi energizante şi bere de ghimbir.

Pentru prima vizită în România, formaţia Thievery Corporation a pregătit un show special.

"Vor fi şi părţi mai liniştite, dar vom ajunge chiar şi la punk-rock. Nu cred că va putea să rămână cineva pe scaun", au declarat membrii trupei.

"Am mai fost în turneu prin Europa de Est, dar din păcate nu am ajuns până acum în România. Sunt sigur, însă, că la Bucureşti va fi foarte tare. Dacă am avea timp, ar fi grozav să vizităm castelul Bran şi să vedem Transilvania, «patria lui Dracula», despre care am auzit că este o zonă superbă!", au declarat membrii trupei.

Supranumiţi "alchimiştii trip-hop-ului" datorită inovaţiilor permanente aduse acestui gen muzical, membrii Thievery Corporation vor concerta miercuri seară la Sala Palatului din Bucureşti.

În seara evenimentului, ultimele biletele pentru concertul Thievery Corporation se vor putea găsi la casele de bilete ale Sălii Palatului.

Acestea vor fi disponibile la diferite categorii de preţ, în funcţie de poziţia faţă de scenă: 60, 85, 110 şi 140 de lei.

Thievery Corporation - "The State of The Union"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici