„This girl is on fire”. Momentul când părul unei femei ia foc Video viral

  • O femeie se pregăteşte să gătească, dar într-un moment de neatenţie, părul îi ia foc.
  • Aceasta realizează abia peste circa 45 de secunde, când avea deja o vâlvătaie în cap.
  • Amuzant în felul său, clipul a fost postat pe Twitter.
1027 afișări
Imaginea articolului „This girl is on fire”. Momentul când părul unei femei ia foc Video viral

Captură video Prashant Sahu/ Twitter

Munca în bucătărie nu este uşoară. Şi cu cât eşti mai concentrat/ă pe ceea ce faci, cu atât rişti să te accidentezi sau să-ţi dai foc la păr. O demonstrează şi o femeie care, mult prea concentrată la ce avea de făcut, se apleacă lângă aragaz iar părul îi ia foc.
 
Continuă să lucreze, fără să bănuiască ceva suspicios. Focul creşte în intensitate, iar după circa 45 de secunde, femeia îşi  dă seamă că părul i-a luat foc şi în stinge cu mâinile. 
 
Internauţii au distribuit clipul viral. „Ştiu că nu ar trebui să râd, însă este prea amuzant. Femeia era prea atentă la ce facea şi a realizat târziu. Jos pălăria pentru dedicarea ei”, scrie un bărbat pe Twitter.  „Aveţi grijă în bucătărie, când sunteţi lângă aragaz”, scrie o altă persoană. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici