Ţi-ai boteza copilul Pippa, Elula, Bandit sau Puma? Cele mai ciudate nume, inspirate de celebrităţi

În 2010, cele mai populare nume pentru băieţi au fost Jacob, Ethan şi Michael, iar în cazul fetelor Isabella, Sophia şi Emma, însă se pare că celebrităţile influenţează părinţii în alegerea numelor pentru copiii lor.

826 afișări
Imaginea articolului Ţi-ai boteza copilul Pippa, Elula, Bandit sau Puma? Cele mai ciudate nume, inspirate de celebrităţi

Ţi-ai boteza copilul Pippa, Elula, Bandit sau Puma? Cele mai ciudate nume, inspirate de celebrităţi (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

O analiză a 23 de milioane de vizualizări ale paginilor unui site ce oferă nume pentru copii arată că celebrităţile au un impact puternic asupra alegerii numelor.

"Acum cinci ani cea mai mare influenţă în alegerea numelui unui copil era senificaţia personală a acestuia, dar acum cel mai important factor sunt celebrităţile", a declarat Pam Satran, dezvoltatorul site-ului nameberry.com.

Ea spune că numărul de căutări ale unui anumit nume este un indicator al comportamentului pe care oamenii îl vor avea în momentul în care vor fi nevoiţi să aleagă un nume pentru copilul lor.

Numele Pippa a ajuns brusc în atenţia tuturor după ce Pippa Middleton a fost domnişoara de onoare la nunta surorii sale, Kate Middleton, cu prinţul William al Marii Britanii.

Se pare că şi alte nume neobişnuite alese de părinţi au legătură cu celebrităţile care le poartă.

Elula, numele fiicei actorilor Isla Fisher şi Sasha Baron Cohen nu exista în baza de date a site-ului în 2010, însă anul acesta este pe locul 38 în topul celor mai căutate nume, deoarece cuplul nu l-a dezvăluit înainte de naşterea copilului.

Alte nume căutate sunt Mila, determinat de succesul pe care actriţa Mila Kunis l-a avut în ultimul an, sau Flynn, numele pe care Orlando Bloom şi Miranda Kerr l-au ales pentru fiul lor.

Însă cele mai ciudate nume de celebrităţi au o categorie specială pe site-ul citat: Apple, Bronx, Morrocan, Bandit, Mars, Zeppelin, Puma, Shiloh sau Seven sunt doar câteva dintre ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici