Tiger Woods şi Barack Obama, în topul celor mai atletici bărbaţi

Campionul de golf Tiger Woods a fost desemnat cel mai atletic bărbat din America într-un top realizat de revista Men's Fitness în care a mai fost inclus şi candidatul la alegerile prezidenţiale americane Barack Obama.

28 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods şi Barack Obama, în topul celor mai atletici bărbaţi

Tiger Woods şi Barack Obama, în topul celor mai atletici bărbaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Woods, în vârstă de 32 de ani, a fost desemnat lider al clasamentului pe 2008 realizat de publicaţia americană, mai ales pentru că promovează golful şi îşi îmbunătăţeşte permanent tehnica de joc.

Revista spune că Woods a fost desemnat câştigător "datorită angajamentului de a fi cel mai bun şi de a fi un punct de referinţă nu numai pentru jucătorii de golf, ci şi pentru atleţi".

Obama, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus şi el în topul anual, pentru vitalitatea din timpul campaniei electorale.

Potrivit editorilor revistei, senatorul de Illinois "face sport în fiecare dimineaţă, fie lucrând la sala de fitness de la hotel, fie făcând jogging timp de 45 de minute", în timp ce talentele de jucător de baschet i-au adus porecla de "Barry O'Bomber".

Obama nu este singurul politician inclus în top. Guvernatorul de California Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 61 de ani, fost star hollywoodian şi bodybuilder, a fost inclus în clasament, alături de actorii Will Smith, Brad Pitt şi Hugh Jackman şi fotbalistul britanic David Beckham.

Actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 40 de ani, cel mai recent James Bond, a fost inclus în listă pentru că a transformat un întreg studio de sunet din Londra în sală de sport pentru a se antrena pentru filmul "Quantum of Solace", ce va fi lansat în toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici