Tila Tequila s-a internat în spital

Tila Tequila a chemat ambulanţa, vineri, după ce a căzut de pe scaun şi s-a lovit la cap, potrivit declaraţiilor vedetei, informează tmz.com.

66 afișări
Imaginea articolului Tila Tequila s-a internat în spital

Tila Tequila, la spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul a descris pe pagina ei de pe Twitter cum s-a desfăşurat incidentul.

La început, Tila Tequila a scris că a căzut de pe scaun şi s-a lovit foarte tare la cap. La puţin timp după, vedeta a făzut referire la moartea actriţei Natasha Richardson, fără însă a-i menţiona numele: "Ar trebui totuşi să chem ambulanţa? La fel ca şi acea actriţă care şi-a pierdut viaţa din cauză că s-a lovit la cap, care credea că nu are nimic, şi mai târziu a murit...rugaţi-vă pentru mine."

Următorul post al Tilei Tequila: "Ambulanţa se îndreaptă înspre mine. Aş putea avea comoţie cerebrală şi să mor în câteva ore."

În final, ultimele declaraţii de pe Twitter referitoare la incident au fost ale agentului vedetei care a spus că Tila Tequila a suferit o comoţie cerebrală şi nu va fi în stare să updateze personal pagina ei de Twitter.

După o zi, vedeta a ieşit din spital şi s-a întors acasă, potrivit tmz.com.

Actriţa britanică Natasha Richardson a murit anul trecut în luna martie, la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de schi suferit în Canada, care i-a provocat leziuni severe la nivelul creierului. Actriţa britanică a decedat din cauza unui hematom cerebral apărut în urma unui traumatism cranian, potrivit rezultatelor autopsiei efectuate de Institutul de medicină legală din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici