Tim Burton va regiza o adaptare cinematografică a jocului video "Monsterpocalypse"

Tim Burton va regiza pentru studiourile DreamWorks o adaptare cinematografică a jocului video "Monsterpocalypse", conceput de Matt Wilson, informează variety.com.

47 afișări
Imaginea articolului Tim Burton va regiza o adaptare cinematografică a jocului video "Monsterpocalypse"

Tim Burton va regiza o adaptare cinematografică a jocului video "Monsterpocalypse" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi distribuit de compania Disney.

"Monsterpocalypse" va fi produs de Dick Zanuck şi Roy Lee, care au confirmat, luni, implicarea lui Tim Burton în acest proiect, într-un interviu acordat pentru Slashfilm.com.

Matt Wilson, creatorul jocului, va fi coproducător şi se va consulta cu John August pentru a scrie scenariul peliculei. Acţiunea din acest joc video gravitează în jurul unor roboţi uriaşi construiţi de oameni pentru a lupta cu o armată de extratereştri uriaşi.

Filmul "Monsterpocalypse" ar putea fi realizat în 3D.

Tim Burton va colabora din nou cu Johnny Depp la filmările pentru "Dark Shadows", un lungmetraj realizat în studiourile Warner Bros.

Regizorul american Tim Burton, în vârstă de 51 de ani, este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa în care melancolia se îmbină cu fantezia, horror-ul gotic şi comedia, câteva personaje din creaţiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfecă şi Sweeney Todd, un bărbier însetat de sânge, devenind legendare.

Printre filmele regizate de Burton pe parcursul a circa 25 de ani de carieră se numără "Batman" (1989), "Coşmarul dinaintea Crăciunului" (1993), "Legenda călăreţului fără cap" (1999), "Planeta maimuţelor" (2001), "Peştele cel mare" (2003), "Charlie şi fabrica de ciocolată" (2005).

Cel mai recent film al său, "Alice în Ţara Minunilor", o reinterpretare 3D a celebrei poveşti a lui Lewis Caroll, a fost lansat pe 5 martie pe marile ecrane şi a avut până în prezent încasări de 1,02 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici