Timmy din "Lassie", la 28 de ani. Povestea actorului care a avut primul rol la 6 luni - FOTO

Corey Sevier, cunoscut de români pentru rolul pe care l-a avut în timpul copilăriei, Timmy Cabot din serialul "Lassie", a avut numeroase roluri şi a devenit un actor apreciat la Hollywood.

2167 afișări
Imaginea articolului Timmy din "Lassie", la 28 de ani. Povestea actorului care a avut primul rol la 6 luni - FOTO

Timmy din "Lassie", la 28 de ani. Povestea actorului care a avut primul rol la 6 luni (Imagine: coreysevier.homestead.com)

Pe numele real Corey Daniel Sevier, actorul canadian în vârstă de 28 de ani a fost nominalizat până acum de trei ori la "Young Artist Awards".

Fiul cel mare al familiei Bruce şi Lynda Sevier s-a născut pe 3 iulie 1984 în Ajax / Ontario / Canada. La şase luni avea deja primul rol, apărând în reclame pentru produse alimentare şi pampers. La 9 ani a participat la un casting, pe care l-a câştigat, devinind actorul copil, frumos şi cuminte al filmului canadian de televiziune.

După aproximativ 15 roluri în filme, la 13 ani (în 1997) a devenit cunoscut în întreaga lume cu rolul Timmy Cabot din serialul "Lassie", în care a avut ca partener un câine collie. Pentru rolul lui Timmy, Corey a fost nominalizat la Gemini Award în 1999.

Corey Sevier a mai jucat în seriale de televiziune ("Orfanii", "Smallville"),  dar şi în filme pentru marele ecran ("O lecţie de onoare", "Cei mai frumoşi ani", "Casa groazei", "Nemuritorii 3D: Războiul zeilor").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici