Tinerii actori din "Vagabondul milionar", la primul lor film

Actorii Dev Patel, în vârstă de 18 ani, şi Freida Pinto, în vârstă de 24 de ani, au cucerit lumea prin interpretarea tinerilor Jamal şi Latika, a căror dragoste înfloreşte în suburbiile sărace ale Indiei, în filmul "Vagabondul milionar".

845 afișări
Imaginea articolului Tinerii actori din "Vagabondul milionar", la primul lor film

Tinerii actori din "Vagabondul milionar", la primul lor film

Cei doi tineri actori se pregătesc să participe la gala premiilor Oscar, de pe 22 februarie, la care acest film a primit zece nominalizări. Criticii de specialitate au publicat cinci amănunte despre aceşti actori talentaţi care au contribuit la succesul mondial al filmului "Vagabondul milionar", relatează femalefirst.co.uk.

Ambii au beneficiat de "norocul începătorului". Patel şi Pinto sunt debutanţi în lumea cinematografiei, "Vagabondul milionar" fiind primul film pentru amândoi. "De fapt, a fost şi primul scenariu de film pe care l-am citit vreodată", a declarat Patel, care a jucat, totuşi, în "Skins", un serial de televiziune difuzat în Marea Britanie.

Fiecare dintre ei a avut o primă impresie diferită despre celălalt. "E absolut senzaţională", a gândit Patel în momentul în care a întâlnit-o pentru prima oară pe partenera lui din film. În prezent, însă, tânărul actor vorbeşte fără niciun fel de inhibiţie despre adevărata Freida Pinto, pe care o consideră "o prietenă grozavă". Patel a declarat: "E foarte amuzantă. În public este foarte graţioasă. Dar în realitate, e foarte glumeaţă şi de multe ori face haz de ea însăşi. Dacă cineva îi spune ceva răutăcios, ea îi răspunde imediat. Nu e deloc timidă".

"Când l-am întâlnit pentru prima oară, mi-am spus: «Dumnezeule, e doar un copil!»", a declarat Pinto despre Patel. "Dar pe măsură ce filmările avansau, mi-am dat seama că în acest băiat există, pe lângă partea lui amuzantă, şi o parte de maturitate şi sensibilitate adevărată".

Ambii au câte un idol în rândul actorilor. Succesul filmului "Vagabondul milionar" i-a oferit şansa Freidei Pinto să se întâlnească cu dragostea ei din adolescenţă, actorul Leonardo DiCaprio. "În clasa a opta sau a noua, aveam un caiet pe care lipisem o fotografie de-a lui", a mărturisit Pinto. "L-am întâlnit recent la festivalul de film de la Palm Spring. A fost fantastic. Pe atunci el era o pasiune de-a mea, acum am doar o mare admiraţie pentru acest actor fabulos".

Patel a declarat că le admiră foarte mult pe frumuseţile de la Hollywood precum Eva Mendez şi Rosario Dawson, dar că speră, totodată, să îl întâlnească şi pe Will Smith. "El este unul din idolii mei", a mărturisit Patel.

Amândoi au o mare admiraţie pentru Angelina Jolie. Irrfan Khan, un adevărat star al cinematografiei indiene, care a interpretat rolul inspectorului de poliţie care investighează succesul neobişnuit al tânărului Jamal la emisiunea concurs de televiziune, a jucat împreună cu Angelina Jolie în filmul "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart" (2007). Patel s-a folosit de această legătură, pentru a putea să o întâlnească pe celebra actriţă americană. "L-am rugat pe Irrfan să pună o vorbă bună pentru mine pe lângă Angelina. L-am rugat să îi spună că vreau doar să o salut. Şi aşa a făcut", a mărturisit Patel. "Când am văzut-o, nu am spus prea multe. Eram mut de admiraţie în faţa Angelinei Jolie... Cred că mi-a spus «a fost un film minunat» sau ceva de genul acesta. Eram complet ameţit", a mărturisit Patel.

Niciunul dintre ei nu şi-a ales încă partenerul cu care să vină la gala Oscarurilor. Patel va veni însoţit probabil de "mama mea (Anita, asistent social - n.r.). Ea este talismanul meu norocos". Pinto, care, la fel ca şi Patel, este celibatară, urmează să se decidă în zilele următoare. "Mama mea (Sylvia, directoarea unei şcoli - n.r.) nu poate să îşi ia concediu pentru că face parte din comisia de examinare".

În schimb, Pinto a declarat că se pregăteşte de pe acum pentru evoluţia ei de pe celebrul covor roşu. "Sunt neîndemânatică şi din acest motiv trebuie să învăţ cum să respir, să mă controlez şi să merg cu spatele cât mai drept cu putinţă", a mărturisit Pinto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici