Titlul noului album Metallica este "Death Magnetic" (Video)

Noul album al veteranilor de la Metallica, care va fi lansat în septembrie, se va numi "Death Magnetic", potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial al trupei.

55 afișări
Imaginea articolului Titlul noului album Metallica este "Death Magnetic" (Video)

Titlul noului album Metallica este "Death Magnetic" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Metallica a lansat pe internet, încă din mai, un site dedicat primului lor album din ultimii cinci ani, oferind fanilor materiale exclusive şi fragmente din noile cântece.

"Death Magnetic" (Warner Bros.) a fost produs de Rick Rubin şi este o continuare a albumului "St. Anger" (2003), care s-a vândut în Statele Unite în 1,76 de milioane de copii, potrivit Nielsen SoundScan.

Metallica a început un nou turneu, pe 14 mai, în Statele Unite.

Seria de concerte europene a debutat pe 28 mai, la Chorzow, Polonia.

Pe 23 iulie, Metallica va susţine un concert la Bucureşti.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy.

Metallica a mai concertat în România pe 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici