Titlul noului film din seria James Bond a fost anunţat. Cum se va numi noua producţie, cunoscută până acum doar ca Bond 25 | VIDEO

Noua peliculă din seria James Bond se va intitula ”No Time to Die” şi va fi lansat în luna aprilie 2020, au anunţat producătorii filmului marţi, potrivit Reuters.

1400 afișări
Imaginea articolului Titlul noului film din seria James Bond a fost anunţat. Cum se va numi noua producţie, cunoscută până acum doar ca Bond 25 | VIDEO

Titlul noului film din seria James Bond a fost anunţat. Cum se va numi noua se va intitula ”No Time to Die”

”Daniel Craig revine ca James Bond, 007 în No Time to Die. Lansat în Marea Britanie pe 3 aprilie 2020 şi 8 aprilie 2020, în Statele Unite”, arată un anunţ publicat pe contul oficial 007 de pe Twitter.

Filmările pentru noua producţie cunoscută până acum doar ca Bond 25, au început în Jamaica în luna aprilie, când producătorii au anunţat că Rami Malek, câştigător al premiului Oscar, va interpreta rolul personaului negativ în viitoarea aventură a spionului britanic.

Craig a confirmat în 2017 că va relua rolul agentului secret 007 pentru a cincea oară.

Producătorii filmului au arătat marţi că noua producţie îl surprinde pe Bond trăind liniştit în Jamaica după ce a părăsit serviciile secrete dar că un prieten de la CIA îi cere ajutorul.

Bond porneşte într-o misiune de salvare a unui savant răpit şi ajunge pe urmele unui personaj negativ misterios înarmat cu tehnologie de ultimă oră, au arătat aceşti.

“No Time to Die” era progamat iniţial să fie lansat în noiembrie 2019, dar data premierei a fost amânată pentru 2020 după ce regizorul britanic Danny Boyle s-a retras şi a fost înlocuit cu americanul Cary Joji Fukunaga.

Filmările mai au loc şi la Londra, în Italia şi în Norvegia, printre vedetele care revin în roluri din serie numărându-se Ralph Fiennes ca M, Naomie Harris ca Moneypenny şi Ben Whishaw drept Q.

Franciza Bond este una dintre cele mai de succes din lume, filmul lansat în 2015, “Spectre” având încasări de 880 de milioane de dolari, în timp ce “Skyfall” a strâns în 2012 peste 1 miliard de dolari.

Taguri:
james bond,
titlu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici