Toboşarul trupei Viţa de Vie, Pupe, este înlocuit temporar cu Lapi, de la Trupa Veche

Pupe, toboşarul trupei Viţa de Vie, şi-a fracturat mâna în timp ce se ocupa de reamenajarea studioului formaţiei, lucru care îl va ţine departe de scenă cel puţin o lună de zile, astfel că el va fi înlocuit temporar cu Răzvan "Lapi" Lupu de la Trupa Veche, informează managerul formaţiei.

3 afișări
Imaginea articolului Toboşarul trupei Viţa de Vie, Pupe, este înlocuit temporar cu Lapi, de la Trupa Veche

Pupe, toboşarul trupei Viţa de Vie

Reamenajarea studioului de înregistrări Viţa de Vie a început în urmă cu câteva zile, iar Pupe era cel responsabil cu coordonarea lucrărilor. Astfel că, în timp ce efectua o manevră de prindere a unui cablu la înălţime, Pupe a alunecat şi, în cădere, şi-a fracturat mâna. Trupa Viţa de Vie îşi va onora, însă, angajamentele pe care le are deja şi cele ce vor urma, locul lui Pupe fiind luat temporar de Lapi, un bun prieten al formaţiei.

Începuturile de an cu " probleme" sunt, se pare, un lucru comun pentru cei de la Viţa de Vie, căci în 2001, Mircea "Burete" Preda şi-a rupt mâna într-un accident casnic, iar anul trecut, Adrian Ciuplea şi-a fracturat umărul într-un accident cu parapanta.

Pentru anul 2008, Viţa de Vie şi-a propus să lanseze un nou album şi un DVD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici