Tokio Hotel vine în România

Membrii trupei Tokio Hotel au anunţat că vor concerta în România, în 2009, în cadrul unui interviu în exclusivitate acordat postului MTV România.

364 afișări
Imaginea articolului Tokio Hotel vine în România

Tokio Hotel vine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce au primit mult râvnitul trofeu MTV la Europe Music Awards 2008, membrii trupei Tokio Hotel au stat de vorbă în culise cu VJ Ela, căreia i-au povestit, în premieră, despre concertul pe care îl vor susţine în România, în 2009.

Interviul va fi difuzat luni, 10 noiembrie, de la ora 21.30, la "MTV News".

"Băieţii de la Tokio Hotel sunt foarte simpatici şi cu un simţ al umorului bine dezvoltat. Când le-am spus că au foarte mulţi fani în România, s-au bucurat foarte tare şi au dorit să le transmită, prin intermediul MTV, că la anul vor scoate un nou album şi că vor veni să concerteze în România", a spus VJ Ela.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici