Tom Brady a confirmat că Gisele Bündchen este însărcinată - GALERIE FOTO

Gisele Bundchen, considerată a fi cel mai bine plătit top model din lume, este însărcinată, ea urmând să devină mamă pentru prima oară, a confirmat soţul său, jucătorul american de fotbal Tom Brady.

41 afișări
Imaginea articolului Tom Brady a confirmat că Gisele Bündchen este însărcinată - GALERIE FOTO

Gisele Bündchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Jucătorul vedetă de la New England Patriots din Boston (Massachusetts) a confirmat informaţia, care circula deja de câteva luni, în timpul unui interviu acordat canalului sportiv ESPN.

Acesta este primul copil pentru Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Gisele Bundchen, în vârstă de 28 de ani, este cel mai bine plătit top model din lume, cu o avere de 150 de milioane de dolari şi venituri de 35 de milioane doar în anul 2008.

Gisele Bündchen Gisele Bündchen

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici