Gisele Bundchen este însărcinată -GALERIE FOTO

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume, este însărcinată cu primul său copil, care se va naşte la începutul anului viitor, informează accesshollywood.com.

90 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen este însărcinată -GALERIE FOTO

Gisele Bundchen este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Top modelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit în februarie cu starul fotbalului american Tom Brady.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Gisele şi-a dorit dintotdeauna copii. "Va fi o mamă minunată", a adăugat sursa.

În martie, Gisele Bundchen a declarat că intenţionează să adopte un copil din ţara ei natală, Brazilia, împreună cu soţul ei.

Acesta este primul copil pentru Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Anul acesta, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oară consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici