Tom Cruise a cheltuit un milion de dolari pe educaţia fiicei sale

Actorii americani Tom Cruise şi Katie Holmes au cheltuit un milion de dolari pe educaţia fiicei lor, Suri, în vârstă de trei ani, informează femalefirst.co.uk.

63 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a cheltuit un milion de dolari pe educaţia fiicei sale

Tom Cruise a cheltuit un milion de dolari pe educaţia fiicei sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorii Tom Cruise şi Katie Holmes doresc ca fiica lor, Suri, care va împlini trei ani pe 18 aprilie, să beneficieze de o foarte bună educaţie şi cheltuiesc sume colosale pe cursurile ei de limbi străine, dans şi alte forme de artă.

O sursă a declarat pentru revista National Enquirer: "Nu contează ce face Suri, dar Tom vrea ca ea să facă acel lucru mai bine decât oricare alt copil. Toţi părinţii consideră că fiii sau fiicele lor sunt speciali, dar Tom şi Katie sunt absolut convinşi că Suri este foarte talentată".

Potrivit aceleiaşi surse, Suri ia lecţii de limba franceză şi de spaniolă şi are un profesor meditator cu care exersează o dată pe săptămână.

Suri a manifestat un interes deosebit faţă de dans, iar părinţii ei o încurajează foarte mult în această direcţie. Potrivit aceleiaşi publicaţii, Suri Cruise ia lecţii de balet, de step şi de dans modern timp de câteva ore, aproape în fiecare zi. Aceeaşi sursă a declarat că fiica celebrilor actori de la Hollywood a început, recent, cursuri de gimnastică şi de fotbal.

De curând, Suri Cruise a fost înscrisă la Children's Art Studio din Los Angeles, împreună cu doi dintre fiii cuplului David şi Victoria Beckham - Romeo, în vârstă de şase ani, şi Cruz, în vârstă de patru ani -, deoarece Katie Holmes este convinsă de faptul că interacţiunea socială cu copiii mai mari va fi benefică pentru dezvoltarea fiicei sale.

Aceeaşi sursă a declarat: "Lui Katie îi place ca băieţii familiei Beckham să fie în preajmă, pentru că sunt puţin mai mari. Ea crede că Suri va imita tot ceea ce fac ei şi va învăţa astfel mai repede".

Tom Cruise intenţionează să o înscrie pe Suri la diverse cursuri de artă, pentru a-i şlefui talentul muzical.

"Lecţiile de pian şi de vioară sunt primele pe lista lucrurilor care urmează să fie făcute", a adăugat aceeaşi sursă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici