Tom Cruise a chemat FBI-ul după ce a primit ameninţări cu moartea

Actorul Tom Cruise şi soţia lui, actriţa Katie Holmes, au chemat FBI-ul după ce au primit ameninţări cu moartea din partea unui grup ce militează împotriva bisericii scientologice, informează dailymail.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a chemat FBI-ul după ce a primit ameninţări cu moartea

Tom Cruise a chemat FBI-ul după ce a primit ameninţări cu moartea

Ziarul The Mail on Sunday a confirmat faptul că securitatea a fost întărită în jurul familiei Cruise, compusă din actorul Tom Cruise (46 de ani), Katie Holmes (30 de ani) şi fiica lor, Suri (doi ani).

Celebrul cuplu de actori de la Hollywood s-au mutat în altă reşedinţă şi se deplasează în vehicule blindate.

Alţi protestatari au fost iritaţi de portretul colonelului Claus von Stauffenberg, interpretat de Tom Cruise în cel mai recent film al său, "Valkyrie", a cărui intrigă se axează pe complotul ofiţerilor nazişti, din 1944, care plănuiau asasinarea lui Hitler.

Premiera filmului "Valkyrie" de la Los Angeles, de săptămâna trecută, a fost pichetată de protestatarii grupului "Anonymous", care militează împotriva bisericii scientologice, căreia îi aparţine Tom Cruise. De atunci, familia Cruise a sesizat organele FBI, iar măsurile de securitate au fost sporite.

În august 2008, el a fost ameninţat telefonic că sistemul de ventilaţie al biroului său din Los Angeles va fi contaminat cu antrax. Cruise a cheltuit 5,25 milioane de euro pentru construirea unui bunker subteran pe teritoriul reşedinţei sale din Colorado.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici