Tom Cruise ar putea apărea într-un musical

Tom Cruise a primit propunerea de a juca un rol secundar într-o adaptare pentru marele ecran a musicalului "Rock of Ages", informează contactmusic.com.

42 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ar putea apărea într-un musical

Tom Cruise ar putea apărea într-un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii New Line Cinema sunt în negocieri cu starul seriei "Misiune: Imposibilă" pentru un rol de barman în filmul "Rock of Ages", cu Taylor Swift în rolul principal.

Dacă va accepta rolul, Cruise va avea şansa să interpreteze o vedetă rock din anii '80.

Filmările pentru "Rock of Ages" sunt programate să înceapă în ianuarie 2011.

Tom Cruise a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence". Recent, el şi-a lansat pelicula "Întâlnire explozivă/ Knight and day", unde joacă alături de Cameron Diaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici