Tom Cruise ar putea juca în "Top Gun 2"

Studiourile Paramount Pictures i-au făcut producătorului Jerry Bruckheimer şi regizorului Tony Scott oferta de a realiza o continuare a filmului de succes "Top Gun" (1986), în care ar putea apărea Tom Cruise, în rolul lui Maverick.

23 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ar putea juca în "Top Gun 2"

Tom Cruise ar putea juca în "Top Gun 2" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christopher McQuarrie este cel care ar putea să se ocupe de scenariul noului film, potrivit unui blog, Vulture, de pe New York Magazine.

Tom Cruise ar putea apărea şi el în rolul lui Maverick, potrivit aceluiaşi blog.

David Ellison, fiul în vârstă de 27 de ani al fondatorului Oracle, Larry Ellison, un pilot specializat în acrobaţii aeriene, va participa de asemenea la acest proiect, potrivit aceluiaşi blog.

Ellison a finanţat recent mai multe filme cu suma de 350 de milioane de dolari şi a încheiat o înţelegere cu Paramount. Prima lor colaborare va fi "Misiune: Imposibilă 4", cu Tom Cruise în rolul principal.

Filmul "Top Gun", cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi o profesoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici