Tom Cruise, în remake-ul filmului "Butch Cassidy şi Sundance Kid"

Actorul american Tom Cruise intenţionează să joace în remake-ul filmului western "Butch Cassidy şi Sundance Kid", lansat în 1969, o peliculă pentru care va semna şi regia, informează femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, în remake-ul filmului "Butch Cassidy şi Sundance Kid"

Tom Cruise, în remake-ul filmului "Butch Cassidy şi Sundance Kid" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise, starul seriei "Misiune: Imposibilă", a primit acordul lui Paul Newman pentru a realiza acest film, înainte de decesul marelui actor, anul trecut, din cauza unui cancer pulmonar. În filmul original, Paul Newman a interpretat rolul lui Butch Cassidy, în timp ce Robert Redford a jucat rolul lui Sundance Kid.

Potrivit unei informaţii publicate de cotidianul britanic Daily Express, Tom Cruise urmează să interpreteze rolul lui Sundance Kid, iar John Travolta se află pe lista favoriţilor pentru rolul lui Butch Cassidy.

Filmul original a obţinut încasări de 102,3 milioane de dolari doar în Statele Unite şi se află în clasamentul primelor 100 de filme din toate timpurile în privinţa vânzărilor.

Tom Cruise şi-a lansat de curând pe marile ecrane filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence" - a căror lansare este prevăzută pentru 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici