Tom Cruise l-a imitat pe Elvis Presley (Video)

Tom Cruise şi-a crescut cota de penibil când, în timpul uneia dintre emisiunile lui Jay Leno, la care a fost invitat, l-a imitat pe Elvis Presley, informează mirror.co.uk.

38 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise l-a imitat pe Elvis Presley (Video)

Tom Cruise l-a imitat pe Elvis Presley (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul hollywoodian discuta cu Leno despre soţia sa, actriţa Katie Holmes, şi despre evoluţia acesteia pe Broadway, unde a debutat de curând, când Leno l-a întrebat dacă s-a gândit vreodată să îi urmeze traseul şi să intepreteze un rol într-o piesă de teatru.

Leno a reuşit să afle de la Cruise că, înainte de a deveni un faimos star de cinema, acesta a jucat într-un musical intitulat "Guys and Dolls", astfel că moderatorul l-a întrebat dacă poate cânta.

Fără a avea nevoie de alte rugăminţi, Cruise s-a lansat într-o intepretare a piesei "Blue Suede Shoes" şi a terminat cu o încercare de a imita celebrele mişcări de pelvis ale "Regelui".

Din fericire pentru actor, talk show-ul a fost întrerupt pentru o pauză publicitară, care l-a salvat de la o continuare a penibilei evoluţii.

Cruise este deja foarte cunoscut pentru ieşirea pe care a avut-o în 2005, în emisiunea lui Oprah Winfrey, când a sărit pe canapeaua acesteia, declarându-şi dragostea pentru pe atunci viitoarea sa soţie Katie Holmes.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici