Tom Cruise o "inundă" pe Katie Holmes cu trandafiri

Actorul american Tom Cruise o "inundă" pe soţia lui, Katie Holmes, cu trandafiri, având pregătite flori pentru ea oriunde călătoresc, informează People.com.

26 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise o "inundă" pe Katie Holmes cu trandafiri

Tom Cruise o "inundă" pe Katie Holmes cu trandafiri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Soţul meu are trandafiri roşii pentru mine peste tot pe unde mergem şi pe unde călătorim", a declarat Katie Holmes.

Katie Holmes, în vârstă de 32 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005, sunt căsătoriţi de patru ani şi au împreună o fetiţă, Suri.

Holmes crede în dragoste şi este foarte iubitoare şi afectuoasă cu fetiţa lor. "Este de vis să fii mamă", spune Holmes.

Katie Holmes s-a făcut remarcată în serialul de televiziune pentru adolescenţi "Dawson's Creek". Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, urmează să interpreteze rolul lui Jacqueline Kennedy într-o miniserie TV inspirată din viaţa fostei soţii a preşedintelui american John F. Kennedy.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence". Recent, el şi-a lansat pelicula "Întâlnire explozivă/ Knight and day", unde joacă alături de Cameron Diaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici