Tom Cruise şi Denzel Washington, împreună pe marile ecrane

Actorii Tom Cruise şi Denzel Washington vor avea roluri de spioni în "The Matarese Circle", o adaptare a romanului omonim scris de Robert Ludlum, regizată de David Cronenberg, informează variety.com.

129 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Denzel Washington, împreună pe marile ecrane

Tom Cruise şi Denzel Washington, împreună pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise şi Denzel Washington se vor înfrunta pe marele ecran în rolurile unor spioni, care, după 20 de ani în care au încercat să se ucidă unul pe celălalt, se unesc împotriva grupului de asasini Matarese.

Cercul Matarese este o grupare care a reuşit să se infiltreze în cele mai înalte ierarhii ale societăţii şi de numele căreia este legată o serie de teorii conspiraţioniste.

Scenariul este semnat de Michael Bradt şi Derek Haas ("Wanted").

Filmul va fi o producţie MGM, studioul achiziţionând drepturile asupra volumului omonim scris de Robert Ludlum.

Studioul de producţie a mai achiziţionat şi drepturile asupra romanului "The Matarese Countdown", intenţionând să creeze astfel o franciză, asemenea casei Universal, care a făcut acest lucru cu "Identitatea lui Bourne", scris tot de Robert Ludlum.

Filmul urmează să apară pe marile ecrane în 2010.

Tom Cruise poate fi văzut în prezent în cinematografe în filmul "Operaţiunea Valkyrie".

Citeşte şi:

Tom Cruise, desfiinţat de criticii de film germani

Tom Cruise a chemat FBI-ul după ce a primit ameninţări cu moartea

Tom Cruise: Unele fotografii ale fiicei mele realizate de paparazzi sunt incredibile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici