Tom Cruise şi John Woo ar putea colabora pentru un nou film de război

Tom Cruise şi John Woo ar putea să lucreze din nou împreună, la zece ani de la prima lor colaborare ("Misiune: Imposibilă 2"), la proiectul "Flying Tigers", un film care prezintă acţiunile curajoase ale unui escadron american, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, informează allocine.fr.

50 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi John Woo ar putea colabora pentru un nou film de război

Tom Cruise şi John Woo ar putea colabora pentru un nou film de război (Imagine: imdb.com)

În urmă cu mai puţin de zece ani, actorul Tom Cruise sărbătorea prima lui colaborare cu renumitul regizor John Woo efectuând un curajos număr de acrobaţie, sărind cu motocicleta, cu picioarele în aer, prin mijlocul unui stol de porumbei, în timpul filmărilor la "Misiune: Imposibilă 2".

În prezent, cei doi cineaşti sunt pe cale să se reîntâlnească şi să negocieze clauzele contractelor. Acţiunea filmului va avea loc mai mult în aer, la bordul unor avioane, deoarece filmul "Flying Tigers" va prezenta actele de vitejie ale unui escadron american, ce, în ultimele momente ale celui de-Al Doilea Război Mondial, s-a aliat cu aviaţia chineză pentru a-i învinge pe japonezi.

Dacă celebrul actor american nu şi-a confirmat deocamdată participarea la acest proiect, prezenţa regizorului John Woo în spatele camerei de filmat şi a scenaristului Christopher McQuarrie, autorul scenariului filmului "Operaţiunea Valkyrie", în care Tom Cruise a deţinut rolul principal, au şanse mari să îl determine pe starul american să accepte acest rol.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence".

John Woo este un regizor şi producător chinez, renumit pentru filmele sale stilizate, secvenţele de acţiune care beneficiază de o coreografie extrem de bine pusă la punct şi scenele filmate în slow-motion. John Woo a regizat câteva filme de acţiune notabile produse în Hong Kong, printre acestea numărându-se "A Better Tomorrow", "Hard Boiled" şi "The Killer".

El a regizat şi o serie de filme produse la Hollywood, precum "Vânătoare de oameni / Hard Target" (1993), "Operaţiunea Broken Arrow" (1996), "Faţă în Faţă / Face/Off" (1997) şi "Misiune: Imposibilă 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici