Tom Ford: Rochiile purtate la Oscar seamănă cu cele ale păpuşilor Barbie din anii ’50

Creatorul de modă Tom Ford a comparat vestimentaţiile purtate de actriţe la gala premiilor Oscar cu "o efervescenţă de rochii Barbie din anii ’50", precizând că nu are libertatea de a îmbrăca vedetele aşa cum îşi doreşte.

279 afișări
Imaginea articolului Tom Ford: Rochiile purtate la Oscar seamănă cu cele ale păpuşilor Barbie din anii ’50

Tom Ford: Rochiile purtate la Oscar seamănă cu cele ale păpuşilor Barbie din anii ’50

Designerul american, în vârstă de 52 de ani, a declarat, joi, în timpul emisiunii "Jimmy Kimmel Live", că detestă să îmbrace celebrităţile cu articole vestimentare proprii pentru ceremoniile de premiere din preajma Oscarurilor deoarece nu îi place să i se impună restricţii în ceea ce priveşte creaţiile sale, informează contactmusic.com.

"Ceea ce se poartă pe covorul roşu nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în moda contemporană. Este o efervescenţă de rochii purtate de păpuşile Barbie în anii ’50. Sunt haine foarte diferite de ceea ce poartă oamenii în lumea reală", i-a spus Tom Ford moderatorului TV Jimmy Kimmel.

"Să îmbraci actriţele pentru Oscar nu este un proces creator. (...) Acestea au o noţiune preconcepută despre ceea ce vor să poarte, despre cum vor să arate şi despre cum trebuie să îşi promoveze filmul, iar tu (ca şi designer, n.r.) creezi ceva pentru ele, dar care nu este ceva deosebit de important", a spus Tom Ford.

Tom Ford este un designer american care a cochetat cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creaţie al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat. Şi-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar "Un om singur/ A Single Man" (2009), cu Julianne Moore şi Colin Firth în distribuţie.

Gala de decernare a premiilor Oscar 2014 va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici