Tom Ford transformă Apple Watch în ceas de buzunar

Creatorul de modă Tom Ford a prezentat în noua sa colecţie de modă, pentru primăvară-vară 2016, un accesoriu inedit, o versiune de buzunar a ceasului Apple, informează dailymail.co.uk.

446 afișări
Imaginea articolului Tom Ford transformă Apple Watch în ceas de buzunar

Tom Ford transformă Apple Watch în ceas de buzunar (Imagine: Instagram)

Designerul texan a conceput un lănţişor şi un cârlig ce poate fi introdus în locul unde de obicei se ataşează cureaua ceasului.

Ceasul arată elegant, dar în noua versiune unii senzori ai dispozitivului - precum cel care măsoară pulsul - nu funcţionează. De asemenea, proprietarul ceasului trebuie să tasteze codul PIN de fiecare dată când doreşte să-şi verifice notificările.

Versiunea de buzunar a ceasului Apple a putut fi văzută, zilele acestea, în prezentarea colecţiei lui Tom Ford de la Săptămâna modei de la New York.

Aproximativ 1,2 milioane de ceasuri inteligente Apple au fost vândute în aprilie, în ziua lansării pe piaţă a dispozitivului. Preţul modelului Apple Watch sport porneşte de la 349 de dolari, în timp ce versiunea de mijloc este disponibilă la 549 de dolari. Ediţia de lux a ceasurilor, cu aliaj din aur de 18 carate, are preţuri cuprinse între 10.000 de dolari şi 17.000 de dolari.

Tom Ford, născut în 1961, este un designer american care a cochetat şi cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creaţie al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat, şi a colaborat cu casa de modă Yves Saint Laurent. În 2009 şi-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul "Un om singur/ A Single Man" (2009). Pentru rolul din acel lungmetraj, Colin Firth a fost nominalizat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol principal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici