Tom Hanks ar putea juca rolul pilotului erou Chesley "Sully" Sullenberger

Actorul american Tom Hanks ar putea juca rolul pilotului erou Chesley "Sully" Sullenberger, într-un nou film produs şi regizat de Clint Eastwood, "Sully", negocierile în acest sens aflându-se în ultima fază, potrivit variety.com.

158 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks ar putea juca rolul pilotului erou Chesley "Sully" Sullenberger

Tom Hanks ar putea juca rolul pilotului erou Chesley "Sully" Sullenberger (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Filmul, care are la bază cartea scrisă de Chesley Sullenberger şi Jeffrey Zaslow, "Highest Duty: My Search For What Really Matters", spune povestea pilotului american care a devenit erou naţional după ce a reuşit să plaseze în siguranţă o aeronavă plină cu pasageri pe râul Hudson, din New York, în anul 2009. Avionul fusese avariat la puţin timp după decolare, din cauza unui stol de gâşte care a zburat înspre motoare.

Producătorul Frank Marshal, care va lucra la acest film alături de Allyn Stewart, a cumpărat drepturile asupra cărţii în 2010, iar compania Warner Bros. a anunţat, la începutul acestei luni, că regizorul acestei producţii va fi cineastul Clint Eastwood, în vârstă de 85 de ani, de patru ori câştigător la premiile Oscar.

Tom Hanks, în vârstă de 58 de ani, este cunoscut pentru atracţia sa pentru roluri bazate pe personaje reale, cum ar fi căpitanul Phillips din filmul omonim din 2013, regizat de Paul Greengrass, Jim Lovell, în "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, şi Walt Disney, în pelicula "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.

Următorul film în care poate fi văzut actorul dublu laureat cu Oscar - pentru rolurile din "Forrest Gump" (1994), de Robert Zemeckis, şi "Philadelphia" (1995), de Jonathan Demme - este "Bridge of Spies" (2015), de Steven Spielberg, iar, în prezent, acesta lucrează la "Inferno", de Ron Howard, cel de-al treilea lungmetraj din franciza "Codul lui Da Vinci", care urmează să fie lansat în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici