Tom Hanks va juca într-un film SF inspirat de o jucărie celebră în anii '60-'70

Actorul american Tom Hanks va juca într-un film science-fiction inspirat de un personaj creat de compania producătoare de jucării Mattel, în anii '60, Major Matt Mason, reprezentând un astronaut care trăia pe Lună, potrivit revistei Variety.

17 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks va juca într-un film SF inspirat de o jucărie celebră în anii '60-'70

Actorul Tom Hanks (Imagine: Mediafax Foto)

Tom Hanks, în vârstă de 52 de ani, va juca rolul lui Mason, din filmul SF intitulat "Major Matt Mason", în care astronautul se va confrunta cu o serie de probleme pe staţia lui lunară, în care trăieşte alături de alte personaje, precum sergentul Storm şi căpitanul Lazer.

Această jucărie a fost lansată pe piaţă de compania Mattel, care a creat şi păpuşa Barbie. În anii '70, Major Matt Mason a fost retras de pe piaţă.

Tom Hanks, actorul american recompensat cu premiul Oscar pentru rol masculin principal, graţie prestaţiilor sale din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), va reveni pe marile ecrane începând cu 15 mai, când va avea loc lansarea oficială a filmului "Îngeri & Demoni", o peliculă inspirată, ca şi "Codul lui Da Vinci", dintr-un roman al scriitorului american Dan Brown.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici