Tommy Lee Jones dă în judecată casa de producţie a filmului "Nu există ţară pentru bătrâni" (Video)

Tommy Lee Jones a dat în judecată casa de producţie Paramount, care a realizat filmul "Nu există ţară pentru bătrâni", cerând daune de 10 milioane de dolari (circa 7 milioane de euro), actorul susţinând că nu i-a fost plătită întreaga sumă datorată pentru rolul său.

173 afișări
Imaginea articolului Tommy Lee Jones dă în judecată casa de producţie a filmului "Nu există ţară pentru bătrâni" (Video)

Tommy Lee Jones dă în judecată casa de producţie a filmului "Nu există ţară pentru bătrâni" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit dosarului depus în instanţă, săptămâna trecută, Jones, care a jucat rolul şerifului Ed Tom Bell în film, afirmă că i-au fost promise bonusuri şi facilităţi, în funcţie de rezultatele de box office ale peliculei, informează E!Online.

"Nu există ţară pentru bătrâni/No Country for Old Men" a avut încasări de 160 de milioane de dolari (peste 110 milioane de euro) şi a câştigat patru Oscaruri în 2007, dintre care distincţia pentru cel mai bun film.

Dosarul mai cuprinde informaţii potrivit cărora actorul de 61 de ani, deţinător al unui premiu Oscar, a fost recompensat cu o sumă de bani când a semnat contractul pentru peliculă, contract în care ar fi existat erori necorectate înainte de intrarea în producţie a filmului.

Jones a cerut serviciile unui auditor, pentru a analiza situaţia financiară a filmului, astfel încât acesta să stabilească suma care i-ar reveni pentru rolul său în film.

"Nu există ţară pentru bătrâni", realizat de fraţii Joel şi Ethan Coen, a câştigat, pe lângă Oscarul pentru cel mai bun film, şi premiile Academiei Americane pentru cel mai bun rol secundar (Javier Bardem), cel mai bun scenariu (fraţii Coen) şi cea mai bună regie.

No Country for Old Men

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici