TOP 5 al celor mai râvniţi burlaci miliardari din lume

Americanul Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicaţiei Snapchat pentru telefoane inteligente, a fost inclus în Topul 5 al celor mai râvniţi burlaci miliardari din lume, publicat cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor (14 februarie) de cabinetul de studii sociologice Wealth-X, informează prnewswire.com.

1606 afișări
Imaginea articolului TOP 5 al celor mai râvniţi burlaci miliardari din lume

Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicaţiei Snapchat (Imagine:wikipedia)

Cabinetul Wealth-X a alcătuit un Top 5 al celor mai râvniţi tineri miliardari din lume. Cu toţii au sub 35 de ani, sunt extrem de bogaţi şi sunt celibatari.

1 - Scott Duncan: În vârstă de 32 de ani, acest antreprenor american are o avere de 5,5 miliarde de dolari, moştenită de la celebra familie Duncan din statul american Texas. Aceasta a făcut avere în domeniul energiei, prin intermediul companiei Enterprise Products.

2 - Thomas Persson: În vârstă de 30 de ani, afaceristul suedez are o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. El reprezintă cea de-a treia generaţie din familia care deţine brandul H&M şi este fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.

3 - Evan Thomas Spiegel: Născut la Los Angeles, tânărul american, în vârstă de 24 de ani, are o avere de 1,7 miliarde de dolari. A studiat la Universitatea Stanford şi este CEO şi creator al aplicaţiei Snapchat pentru telefoanele mobile inteligente.

4 - Carl Erik Hagen: În vârstă de 27 ani, tânărul norvegian are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul şi moştenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanţuri de magazine agroalimentare.

5 - Prinţul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Taxis: În vârstă de 31 de ani, acest aristocrat german deţine o avere de 1,5 miliarde de dolari şi este un cunoscut pilot de raliuri auto.

Cabinetul Wealth-X este lider mondial în analize care vizează persoanele extrem de bogate (Ultra High Net Worth/ UHNW), ale căror averi depăşesc pragul de 300 de milioane de dolari. Are sediul general la Singapore şi deţine 13 birouri în lumea întreagă, pe cinci continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici